0-24  ›  +36 30 929 7006

MOTTURA

Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

0-24 Zárszervizünk és Lakatosműhelyünk a MOTTURA kizárólagos importőrének szervizpartnere, így a teljes Mottura zár/termékpaletta rendelkezésünkre áll.
A standard termékek és záralkatrészek raktárunkban, ill. szervizautóinkban megvannak, így egy sürgős zárcsere és zárnyitás nálunk azonnal kivitelezhető.
Amennyiben olyan termékre van szükség, ami Magyarországon nincs raktáron, úgy annak beszerzése is rugalmasan történik.

Cégünk sokéves kapcsolatápolásának egyik legfontosabb eredménye, hogy a Mottura Champions C28, C29, ill. C28+ zárbetétek kizárólagos forgalmazási-, ill. alkatrészellátási joga a miénk.
Mottura C28, C29 zárbetét - tulajdonosoknak ez azért fontos, mert így a Mottura kulcsmásolás szigorú feltételek között tartható. Ezáltal elkerülhetők az engedély nélküli másolatból eredő betörések.

A C28, C29 zárbetétek utódja a C28+, amelynek kulcsainak másolása kizárólag a Letis boltjában oldható meg.
Zárcsere / Zárszerelés / Zárjavítás / Kulcsmásolás / Ajtónyitás

Zárszerelés és 0-24 Ajtónyitás...

Cégünk, zárszerviz kapacitásával az év minden napján rendelkezésre áll. Az esetek többségében zárcsere, zárjavítás, vagy SOS ajtónyitás miatt hívják gyorsszervizünket.

 

Kulcsmásolás és bolti értékesítés...

Zárboltunkban és Kulcsmásolónkban szívesen fogadjuk Ügyfeleinket. Biztonságtechnikai bemutatótermünkben megtekinthetik és ki is próbálhatják zárainkat, kilincseinket.

A Letis munkatársai, a zárszerviz és az ajtónyitás szakértői! Tájékozódjon zárcsere és egyéb szolgáltatásainkról!

MOTTURA termékeink

MOTTURA Champions C28/29 zárbetétek

MOTTURA trezorzárak

MOTTURA cilinderes többpontos zárak

MOTTURA rászegezős zárak

MOTTURA törésvédő pajzsok

MOTTURA zárrendszerek

0-24 Zárszerviz & Lakatosműhelyünk a legmagasabb elvárásokat támasztó ügyfelei részére kínálja Mottura zárrendszereit. Aki a legmagasabb biztonságtechnikai megoldást keresi, annak Mottura termékekből készítjük el azonos zárlatú, fő-, vagy vezérkulcsos rendszerét.
A szükséges zárak és záralkatrészek precíziós műhelyünkben rendelkezésünkre állnak és a rendszertervezés és készítés rugalmasan történik. Rendszerbővítés, karbantartás esetén raktárkészletünknek és 0-24 zárszerviz szolgálatunknak köszönhetően azonnal tudunk reagálni.
Egyszerűbb - jellemzően azonos zárlatú rendszereket napi szinten készítünk és szerelünk, hiszen már egy lakásajtó és/vagy tároló kényelmes használhatóságában is segítségünkre lehet, ha nem kell 3-4 kulcsot használnunk.
Komolyabb - jellemzően vezérkulcsos rendszereket családi házaknak, társasházaknak, irodáknak készítünk.
A zárrendszer-tervezés során kerülni kell a túlbonyolítást és gondolni kell az esetleges bővítési lehetőségekre...

MOTTURA pánikzárak

MOTTURA páncélszekrények

MOTTURA nyerskulcsok

MOTTURA záralkatrészek

MOTTURA rozetták

Budapest (minden kerület) és Pest megye